Sztárok

Nánási Pál: „Sokan azt gondolják, hogy rosszul neveljük a gyerekeinket”

Bátor vállalás volt Nánási Pál és Ördög Nóra részéről, amikor vlogot indítottak. Ennek köszönhetően betekintést engednek abba is, milyen a családi életük.

Valószínűleg kevesen mernénk megmutatni, akár vágott vagy vágatlan videóban azt, milyen is egy családi nyaralás, de Nánási Pál és Ördög Nóra a Nánázsia után elhatározták: belevágnak ebbe a projektbe és eddig remekül teljesítettek. Bár megszólták őket azért, mert a gyerekeiket mutogatják, de ez a műsorvezető gyorsan lerendezte: „Ők az életünk részei, mi így élünk, hova kellene tennünk őket?” 

Ördög Nóra és Nánási Pál a gyerekeikkel, Micivel és Vencivel (fotó: Facebook)

A vlogokhoz érkezett kommentek általában inkább támogatóak, és nagy kedvenc Nánási Mici, de azért akadnak, akik kifogásolják, milyen szabadon neveli a pár a két gyerekét. A hétvégén tartott UNICEF Magyarország Apák napi rendezvényén, ahol arra hívtak fel a figyelmet, mennyire fontos az apa és a gyermek korai kötődése, az egyik vendég Nánási Pál volt. Beszélgetés közben pedig a gyereknevelésre és az őket kritizálókra is kitért egy fél mondattal: 

„Anno azt fogadtam meg, hogy legalább annyira jó apukának kéne tudnom lenni, mint amilyen az én apukám nekem. És azt tudom, hogy teljesen normális – persze, lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy mi borzasztó rosszul neveljük a gyerekeinket, de mi elégedettek vagyunk a mi saját helyzetünkkel –, és ez szerintem nagyrészt annak köszönhetem, hogy láttam egy olyan példát, mint az apám.”

Nézd meg, miről mesélt még Nánási Pál:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top