Sztárok

Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbe

Jó hírünk van mindenkinek, akinek Szentmihályi Zsófi hiányzott a Mátyás király térről. Kiss Ramóna ma este visszatér a Barátok köztbe.

Alig több mint egy évvel azután, hogy Kiss Ramóna kiszállt a Barátok köztből. A sorozat 20. évfordulója alkalmából az RTL Klub műsorvezetője most újra Zsófi bőrébe bújt.

A színésznő elárulta, olyan volt bemenni a jelenlegi munkahelyével szomszédos stúdióba, mintha hazamenne. „Amikor meghoztam a döntést, hogy távozom a Barátok köztből, még nem tudtam, mit hoz a jövő. Egy biztos pont volt az életemben munka szempontjából: a színház! Ez azóta is aktív része a mindennapjaimnak, jelenleg nyolc darabban játszom. Azt persze, reméltem, hogy egyszer még, ha csak egy kis időre is, újra Zsófi bőrébe bújhatok. De nem gondoltam, hogy ilyen hamar” – árulta el a Blikknek Kiss Ramóna, aki azt is elmondta, hogy karakterének ma esti visszatérése nem lesz izgalommentes. Zsófi mindig is minden lében kanál típusú csaj volt, és most sem hazudtolja majd meg magát. Kicsit felpezsdíti a hangulatot, ám ezúttal nem összekuszálja, hanem kibogozza a szálakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top