Sztárok

Koholák Alexát sokan kérdezik az agymosásáról

Az elmúlt időszakban az egykor ÉNB Alexaként megismert tévésről egyre többet hallani, és nem mindig a legpozitívabb kontextusban. Most ő mesél az agymosásáról és hogy min ment keresztül.

Felesleges a hozzászólásokat idézni, mert sem az írókra, sem pedig Koholák Alexandrára nem vetne jó fényt. Az egykor ÉNB Alexaként megismert tévés a 26 évvel idősebb párja kapcsán kapott rengeteg kritikát és durva beszólást, most ezekről is mesélt. 

Koholák Alexandra és párja, Balázs

Koholák Alexa a párja révén ismerte meg a spirituális életmódot, ami már a mindennapjai részévé vált, és a TV2 új műsorvezetője azt is elmondta: szerinte ez sok problémára megoldást is jelent. Bár szerinte mindenkiben ott van a vágy a spiritualitás iránt, mert a hétköznapokban másképp nem lehet kiteljesedni, a Mokka műsorvezetője ezzel azért nem értett egyet. Itt tennénk hozzá, hogy ha Alexandrának lenne igaza, akkor nem kapott volna durva sértéseket sem. 

„Hiszek abban, hogy van egy út, amiért leszülettem ide, hogy azokat a kis támpontokat el tudjam érni, és ezáltal ki tudjak teljesedni. Hiszek abban, hogy a munka egyedül és az állandó mókuskerék nem hozhat boldogságot, vagy egy mellettem levő pár nem biztos, hogy ki tudja elégíteni azokat a dolgokat, amire szükségem van.”

Koholák Alexa az agymosásáról a Mokkában mesélt

Szabó Dóra és Pachmann Péter szerette volna tudni, mi az a módszer vagy technika, amit Alexa használ, és hogyan képzeli el a világ működését. Őket is meglepte az őszinte válasz. 

„A technikát nem pontosan értem. Az emberek 90%-a azt gondolja, hogy ez valamilyen varázslás. Hogy úgy működik, hogy leülsz, és valaki varázslást csinál, vagy agymosást, nálam mondjuk nagyon sokan mondták ezt, hogy biztos valami agymosáson mentem keresztül, pedig nem így van. Egyszerűen csak másképpen gondolok különböző dolgokra. Azt gondolom, hogy ha valamit adok, akkor azt visszakapom.”

Kiderült, hogy a párjával, Balázzsal eleinte mester és tanítványa viszonyban voltak, aztán Alexa nyitott felé, mert Balázs a felesége halála óta nem közeledett senkihez. 

„Nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna, amikor így elmerengsz valakin, nézed, és mesél, és én meg néztem, néztem, és láttam, hogy a többiek már régen mással foglalkoznak, és én meg elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Szegény nem nagyon tudott ezzel mit kezdeni. Gondoljatok bele, hogy egy 26 évvel idősebb férfi azt hallja egy 27 éves lánytól, hogy ne haragudj, de szerelmes vagyok beléd. Az elején nem is éreztem, hogy nyitott lenne erre, úgyhogy mondhatni, hogy én udvaroltam.”

Balázs öt gyerekével Alexa már jó viszonyban van, megpróbál mindenkivel baráti, kicsit anyáskodó lenni a fiúkkal, a korkülönbség pedig nem merül fel problémaként. 

Higgadtan és összefüggően beszélt a témáról Alexa, és bár biztosan lesznek, akik megjegyzik, hogy az agymosottak ritkán tudják, hogy agymosásuk volt, azért érdemes megnézni a videót bármilyen ítélkezés előtt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top