Sztárok

Itt van az első kép 43 éves Eva Longoriáról és újszülött fiáról

Két napja még arról posztolt Eva Longoria, hogyan szurkolnak a mexikóiaknak, és már akkro azt találgatta mindenki, hogy mikorra van kiírva. Nos, megérkezett a színésznő első gyereke.

Boldogan jelentette be Eva Longoria tavaly év végén, hogy az első gyerekével várandós. A színésznő élvezte a terhessége minden percét, és sokat viccelődött hatalmasra nőtt pocakján. Férje, José Antonio Baston – akit mindenki csak Pepe néven emleget – úgy vigyázott Longoriára a terhessége alatt, mint egy törékeny porcelánra. Mindenhova elkísérte, együtt jártak mozogni, bevásárolni, és a rendezvényekre sem szívesen engedte el egyedül. 

Eva Longoria és a férje, Pepe (fotó: Getty)

Most pedig a színésznő az amerikai Hola magazinnak adott exkluzív anyagot. Eva Longoria és Pepe kisfia június 19-én született, Los Angelesben és a Santiago Enrique Bastón nevet kapta.

Első fotó Eva Longoriáról és a kisfiáról:

Eva Longoria a Hola magazinnak mutatta meg az első közös képét a kisfiával

 A 43 éves Eva Longoriának Santiago az első, míg a férjének három nagyobb gyereke van már az előző házasságából, Mariana, Natalia és José.

„Van már három gyerekünk, három gyönyörű gyerek mostohája vagyok, szóval nem a kicsi mellett tanulok bele az anyaságba. De tovább erősíti a kapcsolatunkat Pepével” – mesélte még márciusban ugyanennek a magazinnak a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top