Sztárok

FBI: bányatóba dobták VV Fanni holttestét

A szövetségi nyomozók a gyanúsított mobiljának wifi-adatai alapján próbálták rekonstruálni a férfi útját.

Mint arról beszámoltunk, Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének nyomozásában az FBI is részt vett. 80 millió forint fejében két amerikai szövetségi nyomozó két hétig segített a felderítésben.

VV Fanni holttestét azonban ők sem találták meg, viszont a nyomok a szalkszentmártoni bányatavakhoz vezettek – tudta meg a Bors az ügy gyanúsítottjának korábban kizárt védőjétől.

Az amerikai nyomozók telefonjának wifi-adatai alapján igyekeztek rekonstruálni a gyanúsított B. László útját. Így arra jutottak, hogy a férfi Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol a bányatavak is vannak.

A magyar hatóságok az autója GPS-jelei és a telefonszolgáltató adatai alapján mérték be az útvonalát. Így van pár kilométeres eltérés az FBI által megjelölt helyszínhez képest. A magyarok szerint B. László kicsit távolabb Budapesttől, Dunavecse után fordult vissza.

A gyanúsított korábbi védője szerint B. László nem tiltakozik az új adatok ellen. Azt mondja, munkaügyben gyakran járt arra, hét hónap után azonban már nem emlékszik pontosan, hol fordult vissza.

A rendőrség korábban már átvizsgálta a környéken található öt-hat bányatavat, de nem találtak semmit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top