Sztárok

Majka: „Nagyon büszke vagyok Hajnira”

Majka volt az egyik vendég a színpadon az UNICEF Magyarország apák napi rendezvényén, ahol arra hívtak fel a figyelmet, mennyire fontos az apa és a gyermek korai kötődése, és ennek kapcsán rengeteg élmény szóba került. Kiderül például, hogy Majkáéknál hogyan alakultak a szülői feladatok Marián születése után. 

„Hajnival mindig azt mondjuk, hogy a gyerek, ha rám néz, akkor valószínűleg egy nagy banánt lát, amikor az anyjára néz, akkor meg egy nagy szendvicset. Én vagyok a játék, az anyja meg a kaja még kicsiként.”

Majka az UNICEF rendezvényen

Talán az sem meglepetés a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsor óta, hogy Hajni a szigorúbb szülő, ő az, aki betartatja a szabályokat a gyerekekkel és olykor Majkával is, ha úgy látja, hogy hosszú távon ez az üdvös. A párnak különösen fontos volt az is, hogy ne menjenek el egymás mellett, és ne csak anya és apa legyen, hanem megmaradjanak a kapcsolatukban a férfi és női szerepek is.

„Mi nagyon tartottuk azt, hogy nem aludhat velünk a gyerek, egyszerűen nem aludhat abban a légtérben, ahol mi vagyunk, mert akkor megszűnik az anya-apa kapcsolat, előbb-utóbb mindig ott ordít valaki. Igenis kell, hogy megmaradjon az a meghitt kapcsolat a férfi és nő között, amit nem kell felváltania az anyaságnak meg az apaságnak. Például én nem tudom megcsinálni ezt, hogy a gyerek ordít, és akkor én nézem, ahogy ordít. (…) De például az anyja ezt nagyon jól csinálta, két héten keresztül csak az utolsó pillanatban ment be, amikor érezte, hogy kell (…)  Nagyon büszke vagyok Hajnira, hogy ilyen következetes tud lenni, ilyen erős, én ezt nem tudom megtenni.”

Az UNICEF rendezvényén: Sebestyén Balázs Varró Dániellel, Hajós Andrással, Majkával és Oláh Gergővel beszélt az apaságról

Nemcsak arról mesélt hosszan, milyen ő otthon apaként, de a saját édesapjáról is. Nézd meg Majka UNICEF-rendezvényen készült videójában, mik derülnek még ki: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top