Sztárok

Felmentése óta nem látta Oszter Sándort a felesége

Oszter Sándor és a felesége közös ünneplést terveztek, de ez végül elmaradt, és azóta sem találkoztak.

Oszter Sándor és a felesége, Failoni Donatella úgy beszélték meg, hogy a múlt hét végén a balatoni házukban közösen ülik meg a jeles alkalmat, hiszen több mint másfél éves tárgyalássorozat után a bíróság nem találta bűnösnek a színészt több rendbeli befolyással üzérkedés vádjában. Failoni Donatella nagyon készült, de nem tudni miért, a közös ünneplés mégis elmaradt.

„Nagyon örültem az ítéletnek, végre győzött az igazság! Bántó, hogy az ügyész fellebbezett, és a férjemnek ősztől ismét bíróságra kell járnia, de ez van” – bocsátotta előre a Blikknek Failoni Donatella, aki nem volt ott a múlt csütörtöki ítélethirdetésen. Nizzában töltött egy hetet.

„Nagyon vártam, hogy lássam Sándort. A franciaországi nyaralásról több különleges sajtot, bagettet és még több receptet hoztam. Francia almatortát is sütöttem. Azonban hiába terveztük, hogy mind összeülünk, Sándor végül nem tudott eljönni” – mondta a feleség. „Nem láttam azóta, hogy ártatlannak mondta ki a bíróság. Hiányzik, de mindennap beszélünk telefonon. Régóta vagyunk házasok, vannak olyan problémák, nehézségek, amiket úgy is át tudunk vészelni együtt, hogy távol vagyunk egymástól. Ha vége a nyárnak, úgyis visszaköltözöm Diósjenőre, akkor annyit lehetünk együtt, amennyit csak akarunk” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top