Sztárok

Ábrahám Edit meztelen képeket kap a rajongójától

Köszöni

Négy év szünet után tért vissza a Barátok köztbe Ábrahám Edit, aki ennek kapcsán mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában arról, milyen volt 16 év után kiszállni a pörgős forgatásokból, és azóta mi is történt vele. 

„Abból a sűrű erős pörgésből kiléptem, de azért azóta úgy négyszer már vissza-visszatértem, egy kicsit megkeverem, felkavarom az állóvizet” – mesélte Ábrahám Edit, aki úgy érezte, hazatért a forgatásra, bár elsőre szokatlan volt a sok új kolléga, akiket eddig csak a tévében látott. 

Az elmúlt négy évből csak néhány hónap volt a pihenés, mert hamar elkezdett hiányozni a színésznőnek a napi pörgés, és úgy döntött, leköti magát. Mivel a forgatásokra rengeteg szöveget tanult meg, elsőként a nyelvtanulást érezte kézenfekvőnek, így angol tanfolyamra járt, majd jobban belevetette magát különböző mozgásformákba. Callanetics mellett ellipszis trénerezik, és nemrég argentin tangózni kezdett. 

A finom erotika új színt hozott Ábrahám Edit életébe

„Ez mindig is a vágyam volt, mert az maga…egy életérzés, a zene, a nőiség megélése, a ritmus, az egész férfi nő kapcsolatnak az igazi megjelenítése. Nem egy vad erotika, nem közönséges, hanem egy nagyon finom elegancia van benne. Ugyanakkor a nőiséget megélem benne, a férfiak pedig a férfiasságukat. Mindenkinek javaslom, hogy argentin tangózzon.”

Szóba kerültek a rajongók is, és mint kiderült, a színésznőnek pikáns sztorija is van. 

Ábrahám Edit meztelen képeket kap az egyik rajongójától

A mai napig meglepődöm, mert mondjuk a közösségi oldalon küld valaki magáról meztelen képet. Én már nem kattintok rá, de nem tudom, mi a szándéka vele, hogy ő magát szépnek találja, vagy gondolja, hogy én ennek alapján beleszeretek? Megmondom őszintén, engem rohadtul nem érdekel.

Ábrahám Editet „rohadtul nem érdeklik” a meztelen fotók

De nem csak pikáns téma került szóba a műsorban.

Ábrahám Edit mesélt a fiáról is, nézd meg milyen büszke anyuka:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top