Sztárok

Ritka pillanat: Sebestyén Balázs a feleségéről beszél

Összehasonlítja magát vele szülőként. Sebestyén Balázs jobban szeret haver lenni, mint szigorú apa.

Hétfőn reggel már írtunk arról, hogy Sebestyén Balázs az apaságról beszélt, az UNICEF Magyarország Apák napi rendezvényén, ahol arra hívtak fel a figyelmet, mennyire fontos az apa és a gyermek korai kötődése.  Pedig a műsorvezetőnek magánéleti dolgokkal kapcsolatban ritkán ered meg a nyelve. 

Az UNICEF rendezvényén: Sebestyén Balázs Hajó sAndrással, Majkával és Oláh gergővel beszélt az apaságról

Amikor megszületett, akkor az a két-három év masszív krízis volt. A babaszoba tervezgetéséből, a szín kiválasztásából és az ágyválogatásból belecsöppensz egy olyan őrületbe, amire nem lehet felkészülni, és megtanulni sem, csak sodródsz. Beni az első három évben nem csinált mást, csak masszívan sírt. Megjártuk a kórházat, majd vissza, majd megint kórházba, és megint haza. Nagyon durva volt. Volt olyan pont az életemben, amikor álltam az ablakban Benivel a nagymamám házában, és teljesen kilátástalannak éreztem a helyzetemet 

– mondta. 

Ha már a család volt terítéken, Sebestyén Balázs a feleségét is felemlegette az UNICEF rendezvényén, például elmondja, hogy anyaként a neje sokkal szigorúbb, mint ő apaként, „Viktória elég tűzrőlpattant”, mondja. Balázs a gyerekeit nem nagyon „fegyelmezi”, inkább játszik, szórakozik velük, jobban szeret haver lenni, mint szigorú szülő. Részletek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top