Sztárok

Meghan Markle elbűvölő volt a hétvégi esküvőn

Harry herceg és Meghan Markle családi esküvőre voltak hivatalosak a hétvégén, és akaratukon kívül is ők kerültek a középpontba, nem a menyasszony.

Valószínűleg a britek sokkal inkább képben vannak azzal, ki kicsoda a királyi családban, mint mi, de ezúttal nem azért várták Celia McCorquodale esküvőjét, hogy láthassák, mit visel a menyasszony. Sokkal inkább azért, hogy vajon Harry herceg felbukkan-e az unokatestvére esküvőjén, és persze hogy Meghan Markel milyen ruhában lesz. 

Most már tudjuk a választ. A pár ott volt a nagy napon, és a hercegné egy közel másfél millió forintos Oscar de la Renta-ruhában jelent meg, a cipője pedig bármilyen elegáns is volt, nem tűnt túl jó választásnak, mert túl magas volt a sarka, és kis híján elesett benne, amikor a templom felé ment. Mondjuk, korábban már kiderült, hogy Meghan inkább járna lapos cipőkben, de ezt hercegnőként nemigen teheti meg egy hivatalos eseményen. 

Meghan Markle és Harry herceg megérkeznek az esküvőre (fotó: Profimedia)

Ennek ellenére mindenki elbűvölőnek találata a hercegnét, és már most nagyon keresettek az ehhez hasonló ruhák a brit üzletekben és online boltokban. 

Maghan Markle ruháját itt jobban is megnézheted: 

Ezenfelül mindenki várta Lady Kitty Spencert, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén az egyik nagy kedvenc volt a zöld ruhájában. Diana hercegnő másik unokahúgáért régóta rajonganak a szigeten, az egyik legdivatosabb és legszebb hölgynek tartják, aki szerintük Diana méltó utódja lehet. 

Lady Kitty Spencer Harry herceg és Meghan esküvőjén zöldben volt, most szintén virágos ruhát választott (fotók: Getty, Profimedia)

Ami a menyasszonyt illeti, ott is Diana hercegnővel vontak párhuzamot, mivel Celia ugyanazt a tiarát viselte, amit annak idején Diana az esküvőjén. De elsőre ránézésre nagyon hasonlít is a néhai hercegnőre. 

Celia McCorquodale, Diana unokahúga az esküvőjén 

Diana hercegnő az esküvőjén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top