Sztárok

Liptai Claudia: „Kicsit szétforgácsolódtam”

Az esküvő óta először állt kamera elé Liptai Claudia és Pataki Ádám, a színésznő pedig arról is mesélt, hogyan tervezik a nyarat, a nászutat, de a távlati tervek is szóba kerültek.

A Schweppes reklámjában vállalt szerepet Liptai  Claudia, aki az esküvője óta először állt nyilvánosság elé a sajtótájékoztatón. Mivel a kisfilm kedvéért egymás bőrébe bújtak a hírességek, először őt is arról kérdeztük, milyen élmény volt ezúttal Liu Shaolin Sándor egy napját végigcsinálni, hiszen Claudia azért rutinos színésznőként már többször átélt hasonlót. 

„Az, hogy valakinek egy napját megélhessem, nagyon régóta foglalkoztat” – magyarázta a műsorvezető, éppen úgy, ahogyan A felfedezés íze című videóban is. 

Annak idején is éppen a kihívás miatt kezdett bele a tanulásba, a cukrászat pedig minden szinten nem várt fordulatot hozott az életébe. Pataki Ádámmal azóta munkában és magánéletben is partnerei egymásnak, és ahogy a nekünk adott interjúból kiderült: terveznek egy olyan online felületet, ahol a cukrászat mellett egy kicsit betekinthetünk a magánéletükbe is. 

Claudia elmesélte, hogy régóta szeretne már egy ilyen oldalt, de tervezett cukrászműsort is, és még sok egyebet, de az utóbbi időben a gyerek mellett megváltozott a fontossági sorrend.

„Kicsit szétforgácsolódtam, de szerintem előbb-utóbb, mivel annyira kikapcsol, és más világba visz el, vissza fogok térni vagy oda fogok lépni egyszer csak újra a sütő elé.”

Itt pedig megnézheted, hogyan teljesített Liptai Claudia a szerepcserés feladatban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top