Sztárok

Friss fotó Stahl Judit csodaszép nagylányáról, Hannáról

Kerületi főzőversenyen zsűrizett Stahl Judit, aki nem egyedül érkezett a rendezvényre, hanem a lányával. Elsőre talán rá sem ismersz Hannára.

Idén 14 éves Hanna, Stahl Judit lánya.  Annak idején, amikor a tévés anya lett, azt érezte: megnyerte a főnyereményt, és ez az érzés azóta is tart. Már akkor tudta, hogy a lányából nem akar celebgyereket nevelni, és ehhez tartotta is magát, Hannát csak nagyon ritkán láthatjuk, pedig Stahl Judit szíve szerint örökké dicsekedne vele mindenhol. 

A hétvégén azonban Hannával érkezett egy budai kerületi főzőversenyre, ahol Stahl Judit volt az egyik zsűritag régi kollégájával, Buday Péterrel együtt Varga Mihály és a polgármester, Láng Zsolt mellett. Nem hivatalosan a műsorvezető lánya is besegített a döntésbe, és nagyon diplomatikusan fogalmazott, amikor azt mondta: nehéz volt dönteni. 

Két évvel ezelőtt, amikor Stahl Judit Hannáról mesélt, akkor is elmondta, hogy a lánya igazi maximalista, nehezen lazít, de Hanna akkor a BEST magazinnak ugyanezt mondta róla:

„Mami sok mindenen parázik. Szoktam is neki mondani: Mami, ne parázz már!”

A kettőjük közötti összhang a főzőversenyen is látszott, itt megnézheted a Stahl Juditról és Hannáról készült friss képeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top