Sztárok

Botrány volt az Arcade Fire budapesti meglepetésbuliján

Az incidens ellenére a zenekar frontembere folytatta az estét, és pazar hangulatú bulit csinált Budapesten.

Csak szombat este derült ki, hogy az Arcade Fire frontembere, Win Butler meglepetés-DJ-szettet ad a zenekar arénás budapesti koncertje előtt.

Az este során Butler rengeteg ismert számot játszott: Prince, Kraftwerk, Abba, Blondie, Daft Punk, David Bowie, Depeche Mode és még Szűcs Judith is szólt, a szettet pedig egy perkás és egy klarinétos kísérte. A jó hangulatú estét azonban egy váratlan incidens zavarta meg – írja az Index.

A DJ Windows 98 néven játszót zenész egyszer csak fellökött egy részegnek tűnő bulizót, akit aztán kidobtak a Madách téri Központból.

Butler nem sokkal később elmondta, hogy az illető rasszista megjegyzést tett a fekete perkásra. Aztán azt is hozzátette, hogy egyetlen barom nem fogja elvenni a kedvét, és a történtek ellenére imádja a várost.

És tényleg nem hagyta abba a bulit, a beszámoló szerint a történtek ellenére vidáman folytatódott az este. A DJ-szett vége után még a rajongókkal is vegyült, de szelfizni nem volt hajlandó. Végül a legkitartóbbakkal hajnalban összeállt egy csoportképre.

Much easier than 1000 selfies 🙂 💥 Thanks Budapest! Photo by @mikkamau

A post shared by Win Butler (@djwindows98) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top