Sztárok

Újabb esküvőre készülnek a brit királyi családban

Ha lehet, ez az újabb esküvő még rendhagyóbb lesz, mint Harry herceg és Meghan Markle májusi lakodalma.

Az újabb királyi lagzin, ami lényegesen csendesebb körülmények között szerveződik, II. Erzsébet unokatestvére, az 55 éves Lord Ivar Mountbatten tesz majd fogadalmat választottjának. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért lesz olyan különleges ez az esküvő: nos, azért, mert a lord esküvője lesz az első melegesküvő a brit királyi családban.

Lord Ivar Mountbatten egyszer már tett házassági fogadalmat: 24 évvel ezelőtt feleségének, Pennynek esküdött örök hűséget. A pár azonban néhány éve elvált, Ivar pedig 2016-ban nyilvánosan is előrukkolt az okával: valójában homoszexuális, a házassága alatt pedig csak szenvedett.

#IvarMountbatten i #JamesCoyle : la primera relació obertament gai en la família real britànica #GayPride #GayRights

GAG (@amicsgais) által megosztott bejegyzés,

A királynő unokatestvére a boldogságot James Coyle oldalán találta meg, akivel idén nyáron egy devoni kápolnában oltár elé is áll. Az esküvőre egyébként Ivar volt felesége, Penny is az áldását adta, sőt ő vezeti majd oltár elé volt férjét. Ez egyébként a pár három közös lányának az ötlete volt.

Ismerősei azt mondják, amióta nyíltan vállalja a másságát, Lord Mountbatten egész más ember lett. Sokkal felszabadultabb, boldogabb, láthatóan sokkal jobban érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top