Sztárok

5,3 milliárdért maradnál a régi munkahelyeden? – Irány a Grace Klinika!

Egy amerikai sorozat sikere nem csak az alkotóknak, de a színeszeknek is jót tesz, hiszen sokan az ebből fakadó hírnevüket meglovagolva akarnak mozifilmekben szerepelni. A hollywoodi tévés producerek ilyenkor igen mélyen a zsebükbe nyúlniuk, hogy továbbra is kedvenc sztárunkkal sírhassunk vagy nevethessünk esténként a tévé előtt.

George Clonney – 260 millió forint

A Vészhelyzet 1998-as évadában a színész már a kor legjobban fizetett tévés színészének számított, hiszen a haldokló betegek és emberi drámák mellett Clooney kölykös sármjáért kapcsoltak a legtöbben, a szívtipró többre vágyott: komoly hollywoodi karrierre.  A pletykák szerint részenként közel 1 millió dollárt vagyis 260 millió forintot akartak fizetni a producerek, de az 57 éves színész a hollywoodi sztárságot választotta.

Ellen Pompeo – 5,3 milliárd forint

A még mindig példátlanul sikeres Grace Klinika alkotóinak mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, miután a sorozat több húzó neve – Patrick Dempsey, Sandra Oh és Katherine Heigl is – köszönte szépen, de az életmentést és a drámázást másra bízta. A Meredith-et alakító Ellen Pompeo azonban jól járt a többiek távozásával, továbbra is szívesen hullajtja a krokodil könnyeit, igaz nem teszi ingyen: évadonként  átszámítva nagyjából 5,3 milliárd forintért. Ennyiért, gondolom, ön is szívesen sírna Mr. Megcsábító után…

@JillianDempsey your husband just gave me a ring and it's GORGEOUS! #jilliandempseyjewelery Thank you

Ellen Pompeo (@ellenpompeo) által megosztott bejegyzés,

Norman Reedus – 5,3 milliárd forint

Nincs zombivadászata szemrevaló hölgyek és duzzadó izmú férfiak nélkül. A Walking dead rajongóit a napokban igen komoly sokk érte: a sorozat főhősét alakító Andrew Lincoln ( az Igazából szerelemtáblákkal szerelmet valló lovagja) otthagyja a szériát. Az alkotók fejében rögtön megszólaltak a vészharangok, ezért 20 millió dollárt, azaz 5,3 milliárd forintot ajánlottakat a nem kevésbé szemrevaló Reedusnak, hogy mardjon, és ne pártoljanak el a rajongók a sorozattól.

norman reedus (@bigbaldhead) által megosztott bejegyzés,

Jóbarátok – fejenként 6,2 milliárd forint

A 2004-ben véget ért sikersorozat utolsó két évadát már nagyon nyögvenyelősen akarta elvállalni a Jennifer Aniston-Courtney Cox-Lisa Kudrow-David Swimmer-Matt LeBlanc-Matthew Perry hatosfogat. Döntésükben sokat segített az évi 24 millió dollár (6,2 milliárd forint) amit a producerek ajánlottak nekik.

Kim Cattrall  – 85 millió

Kedvenc szingli lányaink is megkérték az árát a szereplésnek a Szex és New York című sorozat készítésekor, kiváltkép Kim Cattrall. A nimfomániás Samantha Jones-t alakító angol színésznő már annyira gyűlölte a producerként is működő Sarah Jessica Parkert, hogy az utolsó évadban már csak 325 ezer dollárért vagyis körülbelül 85 millió forintért volt hajlandó egy légtérben lenni a kolléganőjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top