Sztárok

Növényi Norbert azt hitte, hogy felmentik

Első fokon 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték Növényi Norbertet adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. Az olimpia bajnok ügyvédje a Mokkában elmondta, védence az egyik érintett személyi edzője volt, csak reklámarcnak kérték fel.

Mint azt korábban megírtuk, Növényi Norbertet első fokon 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság adócsalás vádjával. Az egykori olimpikon már akkor is furcsállta az ítéletet, állítólag meg volt győződve arról, hogy felmentik, de mégsem így történt. Ráadásul ez az ítélet nagyon súlyos, főleg egy hetedrendű vádlott esetében. A Mokka vendége volt Növényi Norbert ügyvédje, aki beszélt a részletekről. 

„Teljesen életszerűtlen, hogy Növényi Norbert egy olyan területre lép rá, amely gazdasággal foglalkozik. Ismerjük a múltját, sporttal foglalkozó ember, edző, tévében is szerepelt” – kezdte az olimpiai bajnok jogi képviselője.

A vád azt mondta, hogy ezekről ő tudott, ezeket szervezte és irányította. Éppen ezért mondtam, hogy teljesen életszerűtlen, hogy ő ilyenben vegyen részt, ő egy reklámarc volt. (…) Nyolc éve húzódik ez az ügy, Norbi meg van döbbenve, tényleg azt hitte, hogy őt fel fogják menteni.

Növényi Norbert ügyvédje beszélt az ügyről a Mokkában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top