nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Visszatér a Füstifecskék

Visszatér a Füstifecskék

„Csumidázunk titeket, drága tezsvéreink, rajongóink, lájkolóink!” – közli a Füstifecskék. Elmondjuk, mi van velük.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Megkaptuk az idei év eddigi legjobb hírlevelét. Kizárólag szó szerint érdemes közzétenni, hát tessék: 

Tíz év után visszatér a valaha volt egyik legsikeresebb magyar együttes, a Füstifecskék. Lajos, Margit, Vilike és Kálmán botoxkúra és ráncfelvarrás után ismét készek arra, hogy naponta akár többször körbemuzsikálják az országot. A Füstifecskék a régi slágereik mellett új dalokkal és heti YouTube-sorozattal is készülnek.

3 dupla platinalemezzel, több mint 150 000 eladott példánnyal, egy rakás zenei díjjal és több ezer fellépéssel a háta mögött, 10 év szünet után újult erővel ismét munkába áll a Füstifecskék zenekar. Kálmán, Margit, Lajos, Vili botoxkúra és ráncfelvarrás után már a küszöbön állnak, hogy felrázzák a „zenei lábvizet”  és Forgács Gábor sem engedte el a kezüket.

Csumidázunk titeket drága tezsvéreink, rajongóink, lájkolóink! De sok idő eltelt, mióta nem láttuk egymást! Vissza kellett gyünnünk, mert elfogyott a lé… no meg azé hiányoztatok is! Margitot megfuttatuk egy kicsit Londonba meg olaszba, de haza dzsaltunk, hogy megmutassuk, ki itt a Megasztár meg kiben dzsal az X-Faktor! No fiaim! Végre meggyütt az igazi tehetég. Csumidázzuk a mutyilótokat!

– nyilatkozta a visszatérés kapcsán Kálmán, a Füstifecskék frontembere.

Napi cigány, Dzsanesz ucca 23

Füstiék tíz év után 2018-ban újra divatot teremtenek, szövegeikkel a zenei szcéna színe-javát lekörözik. Felveszik a mai ritmust, így aktívak lesznek a közösségi oldalakon is: heti sorozattal készülnek a YouTube-on „Dzsanesz ucca 23” néven, és napi videós tartalmakkal a Facebookon „Napi cigány” néven. Az első videók már elérhetőek az interneten.

A Füstifecskék-koncerteken pedig az együttes összes régi slágerét hallhatják majd a rajongók, sőt hamarosan új dalokkal is előjönnek. A minőségből pedig nem adnak alább.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon