Sztárok

Feleségek luxuskivitelben: kamerák előtt folytatódik a balhé

Nagy kérdés, hogy amilyen balhékat az elmúlt két Feleségek luxuskivitelben-évadban láttunk, abból sikerülhet.-e bármit is tisztázni egy kibeszélőshow keretében. Egy ember legalább nem Csősz Bogi ellen van.

Ha kívülállóként nézzük a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek vitáit, akkor is más véleményen leszünk, mint ha mondjuk mindegyikükkel beszélünk. Talán Coelho egy okos mondással feloldhatná a helyzetet, de ma este Kovács Áron is megpróbálkozik ezzel. Az ízelítő alapján, mondjuk, nem számítunk nagy békülésre. 

A luxusfeleségek egy rendhagyó epizód erejéig térnek most vissza, ma este 21:00 órától a VIASAT3-on, de annyit már előre el lehet mondani, hogy Csősz Bogi mellett nem sokan állnak. Talán csak Yvonne Dederick, aki a kis videóban is elmondja, mire számít. Lássuk be, lényegében mindannyiunk helyett beszélt. 

Hogy mennyire volt kódolva a vita, azt ebből az előzetesből is kiderítheted. Köllő Babett mindenesetre belefáradt a felesleges szócsatákba, Polgár Tünde viszont a jelek szerint nem. Te hogy látod, kinek van igaza? Az biztos, hogy számíthatunk balhéra az esti műsorban, és ha a kamerák előtt így beszélnek, képzelhetjük, mi lehet a forgatás után. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top