Sztárok

Feleségek luxuskivitelben: kiderült az is, mi zajlik a kamerák mögött

Nemrég ért véget a Feleségek luxuskivitelben második évada, és gyakorlatilag minden részre jutott valami balhé. Hogy ez mennyire megtervezett, az most kiderül.

A luxusfeleségek egy rendhagyó epizód erejéig visszatérnek. A hölgyek ma este 21:00 órától a népszerű műsorvezető, Kovács Áron társaságában elevenítik fel a Feleségek luxuskivitelben elmúlt évadának legemlékezetesebb pillanatait a VIASAT3-on. Mivel a szereplők közötti konfliktusok nem hogy nem oldódtak meg az első évad óta, de inkább tovább mélyültek, ezért a kibeszélőshow-tól mindenki mást vár. A két új luxusfeleség, Yvonne Dederick és Polgár Tünde is beszállt, mert volt mit mondaniuk. 

Köllő Babett leginkább Bogival szeretné tisztázni a félreértéseket, Csősz Boglárka viszont leginkább annak örülne, ha Tündével rendbe tehetné a kapcsolatát. Mondjuk, ő éppenséggel nem érzi, hogy bárkivel is lenne miről beszélnie.

Vasvári Vivien is úgy érkezett a felvételre, hogy mindent megbeszél, sőt igyekszik higgadt maradni, amiről már ő maga is mondta, hogy nem erős oldala. Yvonne viszont a Feleségek luxuskivitelben forgatásán nem folyt bele vitákba, főleg azért, mert nem is tartotta volna etikusnak, hiszen Vivi és Babett az ő ügynökségéhez tartoznak. 

A kibeszélőshow arra is jó, hogy most megnézzük, mennyi volt a megtervezett konfliktus, és mi az, ami valóban a szereplőkben van. Biztosan meglepődsz az arányon. 

Itt egy kis ízelítő abból, hogyan sikerült a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek a problémamegoldás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top