Sztárok

ÉNB Tamara a vetkőzésről: „Még a gondolat is kellemetlen volt”

Újabb Éjjel-nappal Budapest-szereplőket láthatunk intim helyzetben: ÉNB Teo és Tamara Nánási Pál kamerája előtt pózoltak, méghozzá elég lenge öltözetben.

Korábban már többen is pózoltak kevés ruhában az Éjjel-nappal Budapest szereplői közül, nemrég például ÉNB Borit takarta alig valami. Most pedig újabb két főszereplő vetkőzött le a sorozatból a sztárfotós, Nánási Pál kamerája előtt. Tamarát kifejezetten rá kellett erre beszélni, hiszen a szigorú katolikus nevelést kapott lány eleinte nagyon tartott a fotózástól.

„Először még a gondolat is kellemetlen volt, hogy meztelenre kellett vetkőzni, de aztán Nánási Pali olyan jó hangulatot teremtett a stúdióban, hogy a végére már nagyon élveztem a fotózást. Bár apukám nem tudta, de anyukám nagyon büszke rám. Ennek ellenére azt hiszem, ez volt az első és utolsó alkalom, hogy vetkőztem” – mondta mosolyogva Tamara.

„Nem vagyok szégyenlős srác, több fotózás is volt már az életemben, ahol  le kellett dobni a ruhát. Mondjuk teljesen meztelen most voltam először. Thai box edzőként is dolgozom, innen ered a sportos külsőm. Sosem az volt a célom, hogy kigyúrt legyek, ezt a rendszeres sport hozta magával” – tette hozzá Teo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top