Sztárok

Chrissy Teigen megmutatta, mit művel melleivel a szoptatás – videó

Chrissy Teigen nemrég adott életet második gyermekének, így bár van már egy gyereknyi rutinja, azért akad, ami még őt is meglepi. Most például mellei miatt kér tanácsot követőitől.

Chrissy Teigen sosem volt az, aki könnyűnek és elbűvölőnek találta volna az anyaságot. Véleményét biztos nem fogja megváltoztatni az a jelenség, ami miatt tanácsot kért követőitől Twitteren. A színésznő vasárnap tett közzé egy videót, amelyet második gyermeke, Miles szoptatása után készített.

 

„Segítség”  – írja a közösségi médiában posztolt videó mellé, amelyen kicsit félve, lenyűgözve, szórakozva és aggódva mutatja, hogy milyen jól látszanak az erek a mellein. „Mi ez?”

Christine Teigen – Forrás: Rich Polk/Getty Images for Viacom

Nem Chrissy Teigen az első, aki felteszi ezt a kérdést az internetnek. Természetesen egyből érkeztek a megnyugtató válaszok arról, hogy csak a tejelválasztás beindulása miatt megfeszült mellen elvékonyodó bőr miatt látszanak az erek, amelyek pont a tejelválasztás miatt több vért szállítanak az emlőkbe.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top