Sztárok

Gyilkossági kísérlettel vádolják Ryan O’Neal fiát

Redmond O'Neal tinédzserkora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd. A múlt hónapban 5 súlyos bűntettet követett el.

Gyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O’Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a 33 éves Redmond O’Neal májusban 5 súlyos bűntettet követett el, köztük megkéselt két embert Los Angelesben. Az ügyészség pénteken emelt vádat ellene, július 10-én kell megjelennie a bíróság előtt.

Redmond O’Neal a vádirat szerint május 3-án összeszólalkozott egy idegennel, és többször megütötte őt, majd másnap megkéselt egy férfit. Ugyanazon a napon találtak egy másik megkéselt férfit egy medencében, a videokamera rögzítette felvétel szerint O’Neal a bűncselekmény közelében volt.

A következő nap a vádlott verekedésbe keveredett egy kávézóban, és a személyzetet késsel fenyegette meg. Május 8-án vették őt őrizetbe fegyveres rablás miatt Santa Monicában. O’Nealt kábítószer birtoklásával is vádolják.

A hollywoodi sztárok fia tinédzserkora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd. Akkor is börtönben ült, amikor édesanyja, Farah Fawcett 2009 júniusában mellrákban meghalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top