Sztárok

Liptai Claudia titokban férjhez ment ma délelőtt

A legnagyobb titokban férjhez ment Liptai Claudia ma délelőtt. A műsorvezető és szerelme, Pataki Ádám a polgári szertartást szűk körben tartotta, csak a tanúk és a közeli családtagok voltak jelen. A jövő héten csak a Storyban exkluzív fotók és beszámolók lesznek az év esküvőjéről.

Liptai Claudia leánybúcsúja után mindenki biztosra vette, hogy a műsorvezető hamarosan kimondja a boldogító igent. Az időponttal kapcsolatban mentek a találgatások, de biztosat csak a Story magazin tudott, amelynek munkatársai a ma délelőtti polgári esküvőn ott voltak a párral. Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének részletei csak a magazinból derülnek ki jövő csütörtökön, addig pedig csak találgatások lesznek arról, hányan voltak, hol és hogyan ünnepeltek.

Liptai Claudia a Storynak és a BEST magazinnak korábban néhány részletet már elárult az esküvőről meg arról, hogyan készülnek a nagy napra, milyen elvárásaik vannak. Az biztos, hogy szeretnék magukat jól érezni, nem feszengeni, hanem bulizni, és reméljük, ez sikerül is nekik. 

Az első esküvői fotókig itt van néhány szerelmes kép Liptai Claudiáról és Pataki Ádámról: 

Megnézem
Összes kép (21)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top