Sztárok

Trump szerint nem igazak a feleségéről szóló pletykák

Miután Melania Trump majdnem egy hónapig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, mindenki azon spekulált, mi lehet a first ladyvel. Ezekre reagált az elnök.

Kemény szavakkal vágott vissza Donald Trump azokra a pletykákra, amelyek azt találgatták, mi történhetett a feleségével.

Melania Trump ugyanis csaknem egy hónapig nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Többen arra következtettek, hogy a veseműtétje után a first lady lassabban épül fel, mint azt várták.

Az amerikai elnök először Twitter-üzenetben vágott vissza. Azt írta, hogy a „fake news media” megint gonosz és tisztességtelen volt a feleségével. Arról cikkeztek, hogy majdnem meghalt, plasztikai műtéte volt, elhagyta őt, és arról is, hogy ő bántalmazta Melaniát. De ezek a hírek nem igazak, írta.

Tegnap a first lady aztán a nyilvánosság előtt is megjelent egy washingtoni eseményen, ahol Trump mellett ült. Az elnök újra elmondta, hogy felesége nehéz időszakon van túl, de jól van, és mindenki nagyon büszke rá.

(Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top