Sztárok

Zabos lett Ambrus Attila egy telefontól

Azt mondja Ambrus Attila, a sírás kerülgette, hogy mennyire elment mellette az idő. Nagyot változott a világ abban a 13 évben, amíg börtönben volt.

Ambrus Attila a Viszkis rabló néven vált hírhedtté, miután összesen harminc rablást követett el. Ambrust 1999-ben lecsukták, a börtönből 2012-ben szabadult. Elzárásakor a síkképernyős tévé még a kanyarban sem volt, okostelefonokról pedig még nem is hallottunk. Ambrus a rácsok mögött keramikus lett, ma is abból él, hogy eladja a kerámiáit. 

Szerdán az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol felelevenítette, hogy szabadulása hajnalán (éjjel 3-kor engedték ki a börtön falai közül) megnézte volna a reggeli híradót, hogy benne lesz-e, de nem tudta bekapcsolni a tévét, és ha ez nem lett volna elég, még a barátjának is megcsörrent az okostelefonja, de nem tudta felvenni, mert lövése nem volt róla, hogyan kell. „Komolyan mondom, a sírás kerülgetett, hogy mennyire elment az idő mellettem” – mondta. Egyéb részletek a videóban, 2:20-nál indul a téma. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top