Sztárok

Majka keményen beleállt Jollyba, aki már válaszolt is

Majka, Curtis és Pápai Joci elkészítette a VOLT Fesztivál idei himnuszát, ami megosztotta a közönséget. Nekünk például pont tetszik, de Jolly az ellenkezőjét gondolja, és nem félt kimondani a véleményét.

Majkát nemrég lecserélte a TV2, kiderült, hogy a Ninja Warrior második évadát már nem Tillával vezetik. A rappernek most amúgy is nehéz időszak következik, hiszen a nyár elég sűrű számukra, a fesztiválok és az egyéb fellépések sok időt elvesznek. Pápai Jocival és Curtisszel ezer éves jó barátok és szerzőtársak, most együtt készítették el a VOLT Fesztivál himnuszát, amit szkeptikusan fogadott a közönség. Köztük Jolly is, aki kimondta a véleményét – ez pedig nem tetszett a szerzőknek. 

Majka leginkább Jolly munkásságát és személyiségét szidta a bejegyzésében, valamint azt is felhozta, hogy a mulatóst fele annyi helyre hívják fellépni, mint őket. 

Tarcsi Zoltán “Jully “ pont egy olyan ember akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önsz*pó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár. Olcsók és Gagyik!! Szegénynek még a haja se a fejéből nő ki… Vagyis nincs is haja.. Vagyis volt, de az se az övé volt! 

– írta a rapper a közösségi oldalán, amire már válasz is érkezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top