Sztárok

Az életéért küzd Paudits Béla

Voltak jelei a rosszullétnek, mégis hazaküldte az orvos múlt héten Paudits Bélát, aki most az életéért küzd az intenzív osztályon.

Agyi infarktussal szállította kórházba a mentő Paudits Bélát budai otthonából vasárnap. Rosszullétének voltak jelei, a múlt héten mégis hazaküldték a belgyógyászati osztályról.

„Mondtam az orvosnak múlt hét csütörtökön, hogy valami nagyon nincs rendben Bélával, mert amióta ismerem, nem láttam még olyan zavarodottnak, mint akkor. Ennek ellenére hazaküldték. Az orvosok sem tudják megmondani, felépül-e, de nagyon rossz állapotban van. A jobb oldala lebénult, beszélni sem tud, hétfőn már engem sem ismert fel.  Megjósolhatatlan, hogy felépül-e, kétesélyes a dolog. Megvan az esélye a gyógyulásra, de ez főként rajta múlik, hogy mennyire akarja” – mondta a Blikknek az az asszony, aki évek óta lelkiismeretesen ápolja Paudits Bélát.

Paudits Bélát évekkel ezelőtt gyomorfekéllyel műtötték, ami elfertőződött, és bélcsavarodást kapott. A színművész kis híján meghalt, akkor bizalmát vesztette az egészségügyben, onnantól kezdve nehezen fogadott el bármilyen kezelést vagy segítséget.

Fotó: Mohai Balázs, MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top