Sztárok

Istenes Bence: „Várom, hogy szétpuszilgassalak”

Mindjárt véget ér a Survivor forgatása, és Istenes Bence mehet haza Csobot Adélhoz.

Két hónap irgalmatlanul hosszú idő, egy szerelmespárnak meg főleg, nekik a nettó hiányérzeten túl még azzal is meg kell küzdeniük, hogy második gyereküket várják. Csobot Adél és Istenes Bence kényszerű külön léte hamarosan véget ér, mivel Istenes hamarosan Németországba repül a Fülöp-szigetekről, ahova május elején érkezett, hogy leforgassa a Survivor második évadát az RTL Klubbal

Május elején még azt írtuk, hogy jól boldogul egymás nélkül Csobot Adél és Istenes Bence, mivel mindkettőjüket leköti a munka, és bár valószínűleg az időeltolódás miatt nehéz megtalálni az ideális pillanatot, amikor beszélhetnek egymással, biztosan ezúttal is megoldják… Megoldották, de hát a Skype, a Facetime vagy bármelyik felület mégsem hozza közelebb a partnert fizikálisan. Nem ügy, lassan ez is meglesz, addig pedig itt van Istenes romantikus üzenete, egyenesen a homokból. Tessék, a műsorvezető azt írja, hogy: 

Úrrrristen de várom, h megöleljelek és szétpuszilgassalak. <3 Már csak párat kell aludni és talizunk… Szeretlek!!!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top