Sztárok

Hosszú Katinkáék peren kívül egyezhetnek meg a válásról

Nagy a tét, milliárdos vagyont kell elosztaniuk. Hosszú Katinka és Shane Tusup most Kaliforniában egyeztetnek a megállapodás részleteiről.

Vélhetően peren kívül próbál megállapodni a válás részleteiről Hosszú Katinka és Shane Tusup. Jelenleg szüneteltetik a válóperüket, ha viszont szeptemberig nem állapodnak meg, újra be kell adniuk a keresetet. Milliárdos vagyonon kell osztozkodniuk, amelynek része az Iron Aquatics úszóklub és az Iron Lady márka tulajdonjoga is.

A Blikk információi szerint a válófélben lévő pár jelenleg a kaliforniai Mill Valley-ben tárgyal. Itt él Tusup bankár apja, aki a házaspár közös vagyonát is kezeli.

Hosszú Katinka és Shane Tusup

Hosszú Katinka eközben a karrierje folytatásáról írt a Facebook-oldalán: „Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára.” Az úszónő hat számban nevezett a Mare Nostrum-versenysorozatra: Canet en Roussillonban 50, 100, 200 háton, 50 pillangón, 200 és 400 vegyesen áll majd rajthoz a hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top