Sztárok

Horváth Éva fehérneműben szégyenült meg

Valahogy azt képzeltük, hogy Horváth Éva kifejezetten otthon van a csábítási praktikákban, de most kiderült: neki sem megy minden úgy, ahogy azt elképzeli.

Csábítási praktikákról beszélgettek a Micsoda nők! legutóbbi adásában, és Horváth Éva ennek kapcsán egy kínos történettel állt elő. A modell Várkonyi Andreával, Cseke Katinkával és Dér Henivel együtt a csábítási praktikákról beszélgetett, és annyi kiderült, hogy ő a kapcsolatok elején még nem teszi oda magát szász százalékig. amikor mégis, akkor sem mindig úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretné.

Horváth Éva nem erre a reakcióra számított

A történet úgy kezdődött, hogy Horváth Éva az első randikon hárította a férfi próbálkozásait, de úgy érezte, a tizedik randin már elérkezett az idő, hogy szintet lépjen a kapcsolat. 

„Úgy gondoltam, bevetek mindent. Lakkcsizma, szép fehérnemű, és akkor ő meg így le volt döbbenve. Már hozzá volt ahhoz szokva, hogy megkapja az elutasítást, és nem értette, hogy most mi történik. Akkor én szomorúan álltam ott, megsemmisültem, felöltöztem és elsétáltam” – mesélte a modell, a többiek pedig együttérzőn hallgatták a sztorit, amit kellemetlennek és megszégyenítőnek éreztek még így hallgatva is. 

Nézd meg a videón, ahogy Horváth Éva erről mesél: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top