Sztárok

Visszatérnek a Feleségek luxuskivitelben sztárjai

Azt mondja a VIASAT3, hogy rendhagyó epizóddal jelentkezik a Feleségek luxuskivitelben, mert az évadnak még koránt sincs vége, az asszonyok ugyanis egy különleges epizód erejéig visszatérnek.

A hölgyek június 11-én este 21:00 órától Kovács Áron társaságában elevenítik fel az elmúlt évad legemlékezetesebb pillanatait. A Feleségek luxuskivitelben – Kibeszélőshow-ban luxusból, drámából, váratlan fordulatokból és kínos helyzetekből ezúttal sem lesz hiány.  Köllő Babett, Csősz Bogi, Tünde, Yvonne és Vasvári Vivien szembenéz majd az évad legpikánsabb eseményeivel, a nemrég szült Smaltig Dalma pedig az internet segítségével csatlakozik a társasághoz.

Az első két évadban bőven volt dráma és emlékezetes pillanat, a közelmúltban két luxusbaba is született. A Kibeszélőshow-ban fény derül Vivi eddig kevésbé ismert oldalára, valamint arra, hogyan választottak párt a luxusfeleségek, és elköteleződésükben mennyire játszott szerepet párjuk jelentősebb vagyona.

Megnézem
Összes kép (9)

A rendhagyó adásban ismét összecsapnak a hullámok Bogi feje felett, és lehull a lepel a korábban megkérdőjelezett házasságáról is. Bogi és Babett között szokás szerint továbbra is izzik a levegő, vajon pontot tudnak tenni a konfliktus végére? Tünde és Vivi is próbálja rendezni kapcsolatát Bogival, ám a magabiztos színésznő semmivel sem teszi könnyebbé a helyzetet.

A luxusfeleségek kendőzetlen őszinteséggel beszélnek magánéletről, drámákról, vagyonról és karrierépítésről.  A drámák és konfliktusok között a luxus és a csillogás és annak ára is terítékre kerül. Megtudhatjuk például, hogy Bogi és férje hány ingatlannal rendelkezik a világ számos pontján, és közülük is mekkora értékkel bír a legdrágább. Kiderül, Tünde vagy Bogi számít-e vagyonosabbnak, Babettnek mennyire fontos a hírnév, illetve mennyit jótékonykodik Yvonne.

Feleségek luxuskivitelben – Kibeszélőshow – június 11-én, hétfőn 21:00 órától a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top