Sztárok

Durva dologgal vádolták meg Rákóczi Ferit

Egy rosszakaró bele akart rondítani Rákóczi Feri házasságába, de szerencsére hamar lebukott.

Csúnya vád érte a népszerű műsorvezetőt, Rákóczi Ferit, aki a Rádió1 reggeli műsorában beszélt a kellemetlen szituációról.

„Kaptam egy üzenetet a nyilvános közösségi oldalamra. Egy hölgy írta, így kezdődik: Kedves Béka , szólni szeretnék, hogy Feri meg az egyik konyhalány összeszűrik a levet. (a műsorvezető Béka(lencsének) becézi a feleségét – a szerk.) Faggasd ki őket. Bocs, hogy rossz hírrel szolgálok” – olvasta fel az irományt Rákóczi Feri a Balázsék hétfői adásában. De már csak azért is vakarta a fejét, mert Korhely nevű belvárosi éttermében ugyan többen is besegítenek, de közülük ketten férfiak, egy hölgy pedig a szakács anyukája. „Magam is kíváncsi lennék arra, ki lehet az illető” – tette hozzá.

A rosszakaró nőről, aki az üzenetet írta és később azt állította, hogy sugallták neki az információt, kiderült, hogy már korábban is zaklatta a műsorvezetőket – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top