Sztárok

Hazugságokat terjesztenek Caramel családjáról

Mostanában sajnos sokszor előfordul, hogy ellenőrizhetetlen oldalak álhíreket osztanak meg a hírességekről. Most Caramelékkel fordult elő, akik amúgy sincsenek könnyű helyzetben.

Pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy Caramel kislány leukémiás. Azóta már megműtötték a kis Szofit, most pedig éppen folyik a kezelés, de az énekes és felesége, Szilvi nem szeretné, ha ebben a nehéz időben zaklatnák őket, így nem nyilatkoznak a kislányuk állapotáról. A napokban terjed azonban egy kamu hír, amelyben megszólal Caramel, de a közösségi oldalán tisztázta, hogy erről szó sem volt, ezt csak kitalálták. 

,,!!!VIGYÁZAT KAMUHÍREK!!! Kérek mindenkit, hogy ne osszon meg ehhez hasonló »híreket«! KÉRLEK TITEKET, A HIVATALOS OLDALAMAT TEKINTSÉTEK HITELES FORRÁSNAK HA INFORMÁLÓDNI SZERETNÉTEK VELEM, ILLETVE A MUNKÁMMAL KAPCSOLATBAN! Minősíteni nem szeretném azokat az embereket és oldalakat akik kattintásokért és like-okért bárkin átgázolnak, és hazugságokat terjesztenek még ilyen helyzetben is. Nem lep meg, de kérlek Titeket, ne dőljetek be ezeknek!” – írta Caramel a Facebook-oldalán, majd hozzátette, ezzel az adott honlap törvényt szegett, ami következményeket von maga után. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top