Sztárok

Négyen akarták kirabolni a biciklisfutárt, Benedict Cumberbatch mentette meg

A futárra egyszerre négyen támadtak rá, még egy üveget is a fejéhez vágtak. Aztán jött Benedict Cumberbatch.

Nemcsak a Sherlock című sorozatban, de a valóságban is igazi hős Benedict Cumberbatch, aki a minap egy biciklisfutárt mentett meg a rátámadó rablóktól. A 41 éves Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter épp a Baker Streethez (Sherlock Holmes fiktív otthona) közel autóztak, mikor a színész észrevette a dulakodást.

A biciklisfutárt a négy támadó először csak körülvette, később ütni kezdték. Még egy üveget is a fejéhez vágtak. Cumberbatch, aki miután látta, hogy a férfinak segítségre van szüksége, azonnal kipattant az Uberből. A rablók először őt is megpróbálták leteríteni, de mikor nem jártak sikerrel, elmenekültek.

„A biciklis futár szerencsés, Benedict egy szuperhős” – összegezte az Uber-sofőr, aki csak az eset után döbbent rá, hogy két szupersztárt fuvarozott. „Annyira szürreális volt az egész. Sherlock Holmes itt küzdött négy támadóval, csak egy sarokra a Baker Streettől” – emlékezett vissza a sofőr.

Amikor rákérdeztek, miért kockáztatta a testi épségét a futárért, Cumberbatch csak annyit mondott: „muszáj volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top