Sztárok

Harry herceg és Meghan hercegné 2,5 milliárd forintnyi ajándékot küld vissza

Sussex újdonsült hercege és hercegnéje etikai okokból kényszerül arra, hogy visszaküldje az ajándékokat. Teljesen lefoglalják a palota munkatársait.

Meghan Markle és Harry herceg májusban tündérmesébe illő esküvőn kötötték össze az életüket. Az ifjú pár rengeteg ajándékot kapott, ám ezek közül nem mindet tarthatják meg. Sőt! 7 millió fontnyi, vagyis átszámolva nagyjából 2,5 milliárd forintnyi ajándékot vissza kell küldeniük a feladóknak; méghozzá etikai okokból.

A Kensington-palota szabályzata szerint ugyanis a hercegi pár csak és kizárólag rokonoktól és közeli barátoktól fogadhat el ajándékot. „Azokat az ajándékokat, amelyeket olyan magánszemélyek küldtek, akik az Egyesült Királyság területén élnek, de személyesen nem ismerik a királyi család tagjait, vissza kell utasítani, ugyanis kétségek merülhetnek fel a motivációt illetően.

Az Express úgy tudja, hogy a palota munkatársai órákon át címkézték fel a visszapostázandó ajándékokat. A hercegi pár egyébként az esküvő előtt mindenkit arra kért, aki szerette volna megajándékozni őket, hogy a rájuk szánt összeget jótékonysági szervezeteknek juttassák el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top