Sztárok

Baukó Éva teljesen kétségbeesett: „sehol sem kapok munkát”

Baukó Éva szerint, a televíziók nem bíznak benne, így hosszútávon egyik csatornánál sem tudott megragadni. Ráadásul ismertsége miatt a civil életben is nehezen talál munkát – írja a Blikk.

Az egykori VV hős, Baukó Éva teljesen kétségbeesett, mert nem talál munkát, egy tévécsatornához sem hívják. Saját elmondása szerint tíz éve létbizonytalanságban él, mert hosszú átvon eddig egyik tévénél sem sikerült maradnia – írja a Blikk.

„Legutóbb a TV2-nél 13 adásra volt szerződésem, vendég műsorvezető voltam, pedig úgy érzem jól ment a dolog. Ám úgy tűnik, 2018-ban már nem alkalmaznak tovább és sajnos az RTL Klubnál is ez lesz a helyzet….Pedig mindkét csatornánál letettem valamit az asztalra. Anyukám is mondta, nem érti ezt a távolságtartást, csinos vagyok, leszámoltam a függőségekkel és nagy a szám, ha kell, van bennem lehetőség. Pitizni azonban nem fogok egyetlen szerkesztőnél sem! Lehet engem nem kedvelni, de hogy nem alkalmaznak, az szakmaiatlanság. Több olyan műsor is van, amiben simán szerepelhetnék, de a csatornák mindig ugyanazokat a szereplőket koptatják, ahelyett hogy mernének újítani!” – kelt ki magából Baukó Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top