nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
28 év után derült ki, miért vált el Nicole Kidman és Tom Cruise

28 év után derült ki, miért vált el Nicole Kidman és Tom Cruise

Huszonnyolc évnek kellett eltelnie, hogy Nicole Kidman ausztrál színésznő megossza a közvéleménnyel, miért nem lehetett saját gyereke akkori férjétől, Tom Cruise-tól, és miért ment tönkre a házasságuk – írja a Blikk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hollywood álompárja, Nicole Kidman és Tom Cruise 1990-ben házasodott össze. Nicole Kidman 28 év után beszélt válásuk okáról is. „Nagyon erős volt köztünk a kémia, én emiatt irtózatosan be voltam indulva, hogy gyereket akarok. Gondolkodás nélkül feladtam volna a karrieremet. Azonnal teherbe estem, de elvetéltem kétszer is. Kiderült, hogy egy rendellenesség miatt az embriók nem tudtak megtapadni az anyaméhben” – mesélte a színésznő-producer, és hozzátette: „Két kisgyereket ugyan örökbe fogadtunk, de ez a szörnyű tudat rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, így 2001-ben elváltunk.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon