Sztárok

Visszaéltek Tóth Vera nevével és arcával

Az énekesnő jogi lépéseket tesz, mert olyan terméket reklámoztak vele, amelyhez semmi köze.

Tóth Vera elképesztő átalakulásáról rendszeresen beszámolunk, mert gyomorszűkítő műtéte után teljesen megváltoztatta az életmódját, 45 kilót fogyott, és példaértékű a kitartása.

Az énekesnő most az Instagramján fakadt ki, mert a nevét és az arcát jogtalanul felhasználva reklámoznak egy fogyasztószert. Posztjában Vera azt írja, mindez hazugság, semmilyen szert nem használt.

Tóth Vera kiemelte, hogy semmi köze a termékhez, a videó sokféle jogot megsértett, ezért megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Remélem utoljára kell hangsúlyoznom és magyaráznom, hogy a fogyásomat a gyomor-bypass műtéti eljárásnak, a beavatkozást elvégző Dr. Mohos Elemérnek, a teljes életmód váltásomnak, a családomnak, a barátaim megértő, türelmes hozzáállásának, a rengeteg lemondásnak és az aktívan élt életemnek köszönhetem!

Az énekesnő azzal zárja a bejegyzését, hogy önmagában a műtét sem megoldás a túlsúlyra, elhatározás nélkül senki se számítson csodára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top