Sztárok

A Nagy Duett: Szabó Ádám és Keveházi Krisztina esett ki

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina számára véget ért A Nagy Duett. A jövő heti döntőben 4 páros verseng az Év Duettje címért.

A Nagy Duett vasárnap esti 7. élő show-jában, azaz az elődöntőben minden páros 2 duettel állt színpadra, a tét: a döntőbe jutás volt. A zsűri ebben az adásban szavazott utoljára, a döntőben már csak a nézők fognak voksolni.

A vasárnap esti elődöntőben a Szabó Ádám és Keveházi Krisztina alkotta páros esett ki, akik a mostani adásban elsőként Bruno Mars egyik legnagyobb popslágerével (24K Magic) tekerte fel a hangerőt és borította aranyba A Nagy Duett színpadát. A zsűri 24 pontra értékelte a produkciót.

A páros egy igazi szerelmi vallomással lépett másodszor színpadra. Szabó Ádám és Keveházi Krisztina az érzelmes oldalát is megmutatta Michael Buble Quando Quando című dalával, amiért a zsűri 26 ponttal jutalmazta őket.

Az összesített zsűri és nézői pontok alapján ők, valamint Takács Nikolas és Tápai Szabina sorsáról a nézőknek kellett dönteniük, akik végül Takácsékat juttatták tovább. Így Szabó Ádám és Keveházi Krisztina számára véget ért a verseny.

A Nagy Duett döntős párosai:

  • Horváth Tamás és Balázs Andi
  • Csobot Adél és Rózsa György
  • Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván
  • Takács Nikolas és Tápai Szabina

Íme Szabó Ádám és Keveházi Krisztina A Nagy Duett elődöntőjében elhangzott produkciói:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top