Sztárok

Shane Tusup is hűtlenkedett állítólag

Egyes hírek szerint Shane Tusup előbb csalta meg Hosszú Katinkát, sőt többször is agresszívan viselkedett feleségével a Komjádi uszodában.

A Blikk több egymástól független uszodai forrásból is úgy értesült, hogy először Shane Tusup lépett félre. Mint a bulvárlap megtudta, az amerikai férj az egyik edzőnővel csalta meg Hosszú Katinkát, ráadásul a felesége – aki magyar edzővel folytathatja  a felkészülést – erre rájött, és lebuktatta őket.

A Bors szerint ez csupán egy uszodai pletyka, amely már év eleje óta terjed a medencék partján, alapja pedig az, hogy az amerikai edző valóban jó viszonyt ápolt egyik edzőtársával.

A Blikk azonban azt is megtudta, hogy Tusup többször is agresszívan viselkedett feleségével a Komjádi uszodában. Az egyik alkalommal a Vasas vízilabdázói körbevették a trénert, s azzal fenyegették meg, meggyepálják, ha még egyszer kezet emel az olimpiai bajnokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top