Sztárok

Feljelentették Schobert Norbit

Schobert Norbi rendszeresen beszél követőihez közösségi oldalán keresztül vezetés közben, ez pedig sokak szemét szúrta – írja a Blikk.

Schobert Norbit, aki vezetés közben beszél követőihez közösségi oldalán, azzal vádolják, hogy veszélyezteti a körülötte autózókat, de a fitneszguru kifejtette: soha nem követett el szabálysértést.

schobert norbi, feljelentes„Bizonyos emberek nagy figyelmet szentelnek a dolgaimnak, így eszem ágában sincs feltenni az internetre rám nézve kellemetlen dolgokat.. .Hosszabb utakon valóban előfordul, hogy bejelentkezem a közösségi oldalamon, hiszen remek alkalom a beszélgetésre, azonban mindig ügyelek a biztonságra. A telefont egy rögzített tartóba rakom. A KRESZ ezt nem tiltja, hiszen a két kezem a kormányon, az utat figyelem, és csak pillanatokra tekintek a kijelzőre. Ezt pedig megtenném akkor is, ha mondjuk ül valaki mellettem, és beszélgetünk. Akkor lenne gond, ha a kezemben lenne a telefon, mint a balesetet okozó sofőr esetében, vagy ha elmerülnék a kommentek olvasásában. Hiába kritizálnak egyesek, ezt a szokásomat meg fogom tartani, és garantálom, hogy nem fogok balesetet okozni, ahogy eddig sem” – mondta Schobert Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top