Sztárok

VV Soma kikészült

VV Soma remekül érezte magát a Survivor munkatársaként, Ám az Anikó show-nál már nem találta a helyét.

VV Soma munka nélkül maradt. Bár a ValóVilág legutóbbi nyertese nem költötte még el a valóságshow-ban nyert millióit, kikészült attól, hogy pillanatnyilag nem járhat dolgozni.

„A villa után a Survivor című műsor castingosa voltam, minden nagyképűség nélkül mondhatom, én voltam a legjobb. Imádtam azt a munkát, motivált voltam, és úgy érzem, a legjobb karaktereket én hoztam. Rengeteg meló volt vele, de nem zavart, mert jól is kerestem. Amikor vége lett, nem akartam otthon ülni, ezért elmentem az Anikó show-ba, szereplőket kerestem. Nem tagadom, nem ment, ami a főnökeimnek is feltűnt, ezért közös megegyezéssel eljöttem. Azóta haszontalannak érzem magam” – mesélte a Blikknek szomorúan Soma.

A fiatalembert megviseli, hogy nincs munkahelye és állandó keresete. „Nincs sok kiadásom, de nem akarok ingyenélő lenni. Bízom benne, ha elindul a következő ValóVilág, kapok lehetőséget, bármilyen munkát vállalnék” – mondta lelkesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top