Sztárok

VV Fanni elrablója teljesen kiborult

Még három hónapig biztosan a rácsok mögött marad a Novozánszki Fanni eltűnése ügyében gyanúsított B. László, sorsáról csütörtök reggel döntött a bíróság.

A fél éve fogdában ülő dunaújvárosi férfit, akit VV Fanni eltűnésének ügyében gyanúsítanak, reggel szállították át a Budai Központi Kerületi Bíróságra, ahol a nyomozási bíró előtt kellett vallomást tennie.

B. László egyáltalán nem tűnt idegesnek, nyugtalannak, amíg a tárgyalóterem előtt várakozott. Jogi képviselőjével fesztelenül beszélgetett, sőt, többször nevetett is. Izgalomnak nyoma sem volt az arcán, szinte biztosra vette, hogy még aznap kiengedik. Annál nagyobb volt a megdöbbenés az arcán, amikor megtudta: újabb hónapok várnak rá a rácsok mögött. Feldúltan, értetlenkedve lépett ki a teremből, ahol csupán pár percet töltött. Hevesen gesztikulált, s közben többször is a kezében lévő végzést ütögette, miközben azt mondta: „Ez egy vicc! Ez nem lehet igaz.” Ügyvédje próbálta nyugtatni, ám ez nem segített. A bíróság azért nem engedte szabadon, hogy ne tudjon elrejtőzni vagy bizonyítékokat eltüntetni.

„Próbáltam felkészíteni az ügyfelemet arra, hogy a bíró úgy dönt, még nem engedik ki. Ő nagyon hitt benne, hogy vége ennek az egésznek, azaz hazamehet. Csalódott, és elkeseredett, aggódik a családjáért. Dunaújváros kis hely, mindenki ismer mindenkit, ujjal mutogatnak a rokonaira. Ez rettenetesen bántja Lászlót. Már azzal is elégedettek lennénk, ha házi őrizetben lehetne, ezt kérvényeztük is” – mondta a Blikknek a férfi ügyvédje.

VV Fanni édesanyja, Kati elégedett a döntéssel. „Nagy megkönnyebbülés ez nekem, örülök, hogy bent marad, legyen ott jó sokáig! Fannit semmi sem hozza már vissza, de remélem, hogy ebben az emberben felébred a lelkiismeret, és mindent bevall” – mondta az édesanya.

VV Fanni ügyében november végéig meghosszabbították a nyomozást.

VV Fanni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top