nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Shane Tusup: Katinka megcsalt, ezért lett vége

Shane Tusup: Katinka megcsalt, ezért lett vége

Shane Tusup felesége állítólagos félrelépéséről tálalt ki, azt írja, a rajongóknak joguk van megtudni az igazságot.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tegnap délelőtt Hosszú Katinka az azóta rejtélyes módon eltűnt Facebook-oldalán, közölte, nem sikerült rendezni a kapcsolatukat, ezért végleg vége Shane Tusuppal, és új edzőt keres.

Shane Tusup válasza minderre egy angol nyelvű közleményben érkezett szintén a közösségi oldalain. Azt állítja, Katinka többször is megcsalta őt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel, a tettét húsvétkor ismerte el. Ennek ellenére saját bevallása szerint Tusup igyekezett menteni kapcsolatukat, ám párja nem tett erőfeszítéseket, majd másodjára is Dudás karjaiban kötött ki. „Innentől kezdve nincs visszaút” – fogalmaz az edző. Azt írja, visszatekintve az elmúlt 10 évre, abban sem biztos, hogy valódi volt Katinka elköteleződése, szerinte kapcsolatuk hazugságokon alapszik. Őszintén hiszi, hogy Katinka sosem szerette őt, csupán azt, hogy neki szentelte az élet.

A közlemény arra nem tér ki, hogy mikor történt az állítólagos megcsalás: november után, amikor a nyilvánosság előtt is egyértelművé vált, hogy gondok vannak köztük, és szét is költöztek, vagy még előtte?

Megosztás Facebookon