Sztárok

Mutatjuk, mit csinál Rubint Rella a Miss Balaton szépségversenyen

Egy ideig csak Rubint Réka unokahúgaként ismerték, de lassan magának is nevet szerez Rubint Rella, aki mostantól aktív tagja a Miss Balaton szépségversenynek.

Rubint Rella ugyanolyan mosolygós és vidám, mint Rubint Réka, de nemcsak ebben hasonlítanak. Ő is szeret keményen dolgozni, bár csak 19 éves, tudatosan építi a karrierjét. 

Rubint Réka az elmúlt hónapokban büszkén vitte magával Rubint Rellát különböző rendezvényekre (Fotó: Facebook/Rubint Réka)

Rubint Réka unokahúga idén a Miss Balaton szépségverseny aktív résztvevője, ő is bekerült ugyanis a mentorcsapatba. Fitneszinstruktorként segíti majd a lányokat a felkészülésben, akik június 2-ig jelentkezhetnek az idei versenyre. Mondjuk, elnézve a róla készült képeket, akár versenyző is lehetne.

“Nem gondolkodtam még rajta, de lehet, hogy egyszer én is részt vennék egy ilyen versenyen, csak hogy saját magamnak bizonyítsak és lássam, mit tudok kihozni magamból, a testemből” – válaszolta az NLCafénak Rella. 

Megnézem
Összes kép (5)

Rella kilenc éven keresztül versenyszerűen kézilabdázott, ma már edzőként dolgozik, és saját YouTube csatornáján, valamint gyorsan bővülő közösségi oldalain egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat ad. Mint mondta, ő nem akart sztár lenni, és megviselte a hirtelen jött népszerűség, főként a sok negatív megjegyzés, hogy ő Réka hátán akar felkapaszkodni. Ma már ezen az időszakon túl van.

Rékára nem csak felnézek, ő az én példaképem. Hihetetlen, mennyi energiája van, mennyi embert tud motiválni, és hogy milyen lelkesen, teljes odaadással törődik mindenkivel. Nekem is az a célom, hogy egyszer én is annyi embert motiváljak a munkámmal, mint ő.

A mozgás szeretetét pedig mindenkinek igyekszik átadni, és most az is kiderül, hogyan tartja magát formában.

“Próbálok minél többet mozogni, de az egyetem és a munka mellett nekem sem könnyű. Heti négy edzést tartok, a többi napon pedig mindig elmegyek futni, amikor lehetőségem van rá. Szeretem a súlyzós edzéseket és az Infrashapet is.”

A Miss Balaton 2018 csapata: 

  • Tanácsadók:
  • Epres Panni
  • Dukai Regina
  • Iszak Eszti
  • Mentorcsapat:
  • Marton Adrienn
  • Magony Szilvi
  • Szabó Dóri
  • Gelencsér Tímea
  • Rubint Rella 
  • Versenykoordinátor:
  • Horváth Éva
  • Versenyszervező:
  • Lipcsei Betta
Megnézem
Összes kép (4)

 

Rubint Rella tanácsai nem csak a Miss Balaton szépségverseny indulóinak hasznosak: 

1. Hagyd el a finomított szénhidrátokat, és számolj le a gyorskajákkal!

A finomított szénhidrátok közé tartoznak a feldolgozott élelmiszerek és a természetes rostoktól, vitaminoktól megfosztott táplálékok. Ezeknek magas a glikémiás indexük, emiatt jelentős vércukorszint kiugrásokat okoznak, ami végül a vércukorszint leeséséhez vezet. Ez növeli az éhségérzetet, és így még inkább sóvárgunk a magasabb szénhidráttartalmú ételek után.

2. Étkezések előtt igyál egy pohár vizet!

A folyadékbevitel nagyon fontos. Eltelít, így javasolt étkezések előtt meginni egy pohárral, amiről étkezés után se feledkezz meg. Ugyanakkor nem szabad átesni a ló túloldalára sem! Napi 2-3 liter folyadék bőven elegendő.

3. Nassolj zöldséget!

A rostok lassítják a szénhidrátok felszívódását, vízben megszívják magukat, így fizikálisan is eltelítik az emésztőrendszert. Rostban gazdag zöldségek közé tartozik a cékla, spárga, saláta, spenót és a brokkoli, ezekből fogyassz bátran egész nap.

4. Kevesebb só!

A sónak sok káros hatása van, többek között magas vérnyomást, puffadást okozhat és a test vízvisszatartását is fokozza, éppen ezért a túlzott sófogyasztás miatt teltnek érezhetjük magunkat.

5. Mozogj többet! 

Tálald meg azt a mozgásformát, amit szívesen csinálsz és élvezed! Ezzel, amellett, hogy formálod az alakodat, kikapcsolódhatsz és harmóniába kerülhetsz önmagaddal. Plusz egy tipp, vond be egy barátnődet is és motiváljátok egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top