Sztárok

Németh Kristóf második gyermekére készül

Böjtölni kell, az a lényeg. Németh Kristóf már alig várja, hogy másodszor is apa legyen.

Két héttel ezelőtt mi is megírtuk, hogy Németh Kristóf gyereket szeretne szerelmétől, a mai Bors pedig arról ír, miként készül az apaságra. 

Megjegyzik, a színész-színigazgató hosszú ideje vegetáriánus, saját bevallása szerint sokkal nyugodtabbá tette a sport, közel 10 kilótól szabadult meg az utóbbi időszakban, és úgy érzi, jobb formában van, mint évekkel ezelőtt. Ebben a kedvese, Zita is segítségére van, akivel a közelmúltban össze is költöztek. „Nemrég újra diétába és böjtölésbe kezdtem, mivel szeretnék még egy-két kilótól megszabadulni, hogy elérjem a számomra ideális testsúlyt. A következő évtizedekre számos tervem van, többek között Zitával még szorosabbra fűzni az életünket, gyermeket is szeretnénk – mondta a lapnak Németh Kristóf. – Mindenekelőtt ott van a tízéves Lóci fiam, aki mellett szintén nem puhulhatok el. 40 felett már nemcsak a jó külsőre, de az egészségmeg­őrzésre is gondolnom kell. Zitában ehhez  isteni partnert találtam, együtt edzünk és újabb célokat tűzünk ki magunk elé. A jó fizikumot a színház is megköveteli, a közeljövőben 60 előadást játszunk le zsinórban a Billy Elliot című musicalből.”

MTI Fotó: Komka Péter

2016 augusztusában még Jucit akarta oltár elé vezetni Németh Kristóf, de már elmúlt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top