Sztárok

Minden támogatást megad Hosszú Katinkának az úszószövetség

Nem engedi el Hosszú Katinak kezét az úszószövetség magánéleti válsága közepén sem, támogatják, amiben tudják.

Minden szükséges támogatást megad a Magyar Úszó Szövetség Hosszú Katinkának a kialakult helyzetben – mondta az InfoRádiónak Sós Csaba szövetségi kapitány, aki szerint, mivel ez egy magánéleti probléma, el kell fogadni a helyzetet.

Mint ismert, Hosszú Katinka és edző-férje között újra megromlott a kapcsolat, miután nem sikerült rendbe hozniuk válságba került magánéletüket, ami azután jutott gödörbe, hogy Hosszú Katinka állítólag megcsalta egyik edzőtársával Shane Tusupot.

Sós Csaba sejti, hogy Katinka magánéleti problémái miatt nem tudja majd a legjobbat nyújtani az idei Európa-bajnokságon, viszont szerinte ahhoz még nem késő, hogy az olimpiai címeit két év múlva megvédje. „Katinka rendszeresen edzésben volt, és most is edzésben van” – mondta a kapitány.

„Hosszú Katinkának most kell a legnagyobb segítség. Nyilván amikor a legnagyobb bajban van, akkor kell segítő kezet nyújtanunk. Minden támogatást meg fog kapni a szövetségtől is és személy szerint tőlem is” – jelentette ki Sós Csaba az InfoRádiónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top