nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ő Dudás Dániel, Hosszú Katinka új párja Tusup szerint

Ő Dudás Dániel, Hosszú Katinka új párja Tusup szerint

Nem lehet tudni, mi zajlott Hosszú Katinka és Shane Tusup között az elmúlt hónapokban, de valamit azért lehet sejteni. Most még egy név belekerült a sztoriba, Dudás Dánielé.
NLCafé
f Ajánlom

Hogy két ember között mi zajlott, mi zajlik, azt ők maguk tudják, de Shane Tusup tegnapi nyílt levele, amelyben feleségét hűtlenséggel vádolja, majd Hosszú Katinka közösségi oldalainak törlése ad némi betekintést abba, hogyan állnak egymással.  Míg az úszónő egy higgadt levélben tudatta az emberekkel, hogy minden téren vége a kapcsolatának Tusuppal, addig a férje úgy érezte, mindenkinek tudnia kell, mi zajlik Katinka és Dudás Dániel között

Dudás Dániel neve nem először kerül elő Katinka házasságával kapcsolatban, korábban már a közös edzéseik és utazásaik alatt készült fotók után cikkeztek arról, mi lehet közöttük. Akkor Dudás Dániel nevében is Hosszú Katinka hivatalos közleményét adta ki az Iron Aquatics.

„Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl. A helyreigazítási kérelmet eljuttattuk.”

Most Shane Tusup levele után ugyanez az ügy ismét felszínre került, a 24 éves úszó azonban eddig nem reagált, ahogy Katinka sem.

Korábban is készültek közös fotók a két úszóról, versenyeken, felkészülés közben. Lentebb megnézheted az erről összeállított galériánkat, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy te mit gondolsz.

Közös képek Hosszú Katinkáról és Dudás Dánielről: 

4 Fotó megtekintése

Ő Dudás Dániel, Hosszú Katinka új párja Tusup szerint

Dudás Dániel tavaly febriárban a Hosszú Katinkával közös képhez ezt írta:: "Mai nap kezdődött az FFN Golden tour Nizzában. Megtört a jég, bronz érmet sikerült nyernem 800(8:16)és 1500 gyorson (15:33) 1500gyors döntő után 5perccel jött a 400 vegyes döntő ahol 6.lettem(4:30), így is mindhárom számban szezon legjobb időt sikerült úszni aminek nagyon örültem :)🥉🏊🏼 💪🏼🤙🏽😁 Katka pedig szokás szerint elhozott egy tonna aranyat"
Még több +
Dudás Dániel ezt írta a ehhez a Hosszú Katinkás képhez tavaly márciusban: "FFN Golden Tour Marseilles 3. Utolsó napján reggel 200m gyorson 1:51,2-vel (szezon csúccsal) jutottam döntőbe. A 100pille 56,8 lett ami gyorsabb mint Nizzaba. Délután 200gyorson a döntőbe végül 8.lettem, nem sikerült javitani a reggeli időn, de így is elégedett vagyok a versennyel minden napra jutott legalább egy jó úszás."
Még több +
Dudás Dániel ezt írta a tavaly márciusi Katinkával közös poszthoz: "Bergen Swim Feestival 2017 első nap számomra megtört a jég, mindketten megnyertük a 400m vegyest ! 😁 200pillangón 6. lettem 100m mellen, 50mháton és 100m gyorson pedig csak reggel úsztam. Holnap folytatódik a verseny , itt is minden számban indulok"
Még több +
Hosszú Katinka korábban a saját oldalán is megosztott Dudás Dániellel közös képet az edzések után (fotó: Facebook)
Még több +
Megosztás Facebookon