Sztárok

Kilakoltatták Bubik István lányát, Kincsőt és az édesanyját

Ameddig Bubik István élt, gondoskodott eltitkolt családjáról, de az elmúlt 14 év fokozatos lejtmenet volt. Mostanra a színész lánya, Szentandrássy Kincső hajléktalanná vált, nemrég kilakoltatták.

Nem kesereg, és igyekszik megőrizni az optimizmusát Szentadrássy Kincső, aki nehéz helyzetbe került. Ahogy a BEST magazin írja: miközben elhunyt édesapjáról, Bubik Istvánról emlékezett meg a színész születésnapján, éppen csomagolta össze a dolgait a kis budapesti alagsori, áram nélküli lakásban, ahonnan őt és édesanyját, Szentandrássy Hédit kilakoltatták.  

„Adósságaink voltak, és a bank eladta a lakást a fejünk fölül egy embernek. Ő nagyon rendes volt, mert bár már egy éve ki kellett volna költöznünk, engedte, hogy maradjunk, de azt mondta, most tényleg mennünk kell” – kezdte Bubik István lánya. 

Szentandrássy Kincső, Bubik István lánya bizakodó (fotó: Facebook)

Egy ideig valószínűleg a Városligetben kell éjszakázniuk, de a 18 éves lány bizakodó. Pedig még édesanyjában is neki kell tartania a lelket. Tanulás mellett dolgozik, noha óránként ezer forintot sem kap, de vannak tervei. Erről és az elmúlt 18 évről Kincső és Hédi mesélt a BEST magazinnak. 

A BEST magazinban megjelent a régi képek mellett Bubik István lánya, Szentandrássy Kincső és édesanyja, Szentandrássy Hédi története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top