Sztárok

Bangó Margit az unokájára támaszkodott egy fellépésen

Még soha nem állt elő olyan helyzet, hogy a család két zenésze egyszerre, egy időben az ország két különböző végében lép színpadra. Ezért úgy döntött a család, hogy Bangó Margitot unokája, a kisebbik Tina, míg Emiliót felesége, Tina kíséri el a fellépésre.

Sokfelé a világban koncertezett már Bangó Margit, de  ezúttal egy, a szívének különösen kedves eseményen léphetett színpadra. A művésznő nemrég Gyálra költözött, így izgalommal várta azt a pillanatot, amikor a gyáli közönségnek is énekelhet. Fellépése kapcsán azonban egy kis szomorúság is elöntötte a szívét, ugyanis legfőbb támasza,a lánya, Tina nem lehetett vele ez alkalommal. Neki ugyanis férjét, Emiliót kellett elkísérnie egy másik fellépésre, így a kisebbik Tina volt az, aki ezúttal Bangó Margittal tartott a koncertre.

“Zenészcsalád a miénk, így előfordulhat olyan eset, amikor meg kell osztanunk, ki kivel tart a fellépésekre. Sajnálom, hogy nem lehetek ott Mamával a gyáli fellépésen, ami különösen fontos mindannyiunknak, hiszen itt lakunk, de tudom, hogy Tinikém mellette van és segíti, támogatja, amiben csak tudja” – mondta Emilió neje, aki mindvégig telefonos kapcsolatban volt lányával.

Nagyon hiányoznak anyuék, de leginkább Vivi. Jól érezné magát ezen a koncerten, sok a gyerekprogram, mindenkinek jobb lenne, ha együtt lehetnénk. Igyekszem a Mamát támogatni és segíteni mindenben, hogy ne érezze anyukám hiányát, hiszen ő szokott mellette lenni a koncertek során. Egy biztos, én vagyok a legnagyobb rajongója, és csodálattal nézem mindig, hogy ragyog, ha fellépése van. Nagyon büszke vagyok rá, és örülök, hogy mindennap mellette lehetek

– mondta a kis Tina, akinek támogatásáért nagyon hálás volt Bangó Margit. „Megszámolni se tudom, hány fellépésen vagyok túl, mégis mindegyik előtt izgulok. Csak a harmadik-negyedik percben múlik el ez az izgatottság. Csak a fellépés végén nyugszom le, ha már minden rendben lement. Nagyon örülök, hogy kis Tina mellettem van, sokat jelent a támogatása, a szeretete” – mondta a Kossuth-díjas művésznő.

Bangó Margit fellépését ma láthatják a nézők a Sláger TV Drága családom című műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top